• Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd

  • mageplaza_bannerslider

Nieuws

Tralert® houdt u graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de organisatie. Ook vindt u hier tips en tricks over led-verlichting en de nieuwste led-producten. 

Bulthuis Transport Event 22/23 april

20-4-2021

Onze Partner Bulthuis bestaat 160 jaar en dat vieren wij graag mee op 22 & 23 april tijdens het BulthuisTransport Event.

Lees meer

Bezoek ons op de Matexpo 2019

09-3-2019

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op stand 322 op de Matexpo 2019 in Kortrijk België van 11 tot en met 15 september 2019.

Lees meer

Zweedse breedtelampen

20-12-2019

Zweedse breedtelampen zijn een bekend begrip en een veel gebruikt model breedtelamp in de truck-sector. Tralert® biedt nu deze gehele serie Zweedse breedtelampen aan in vele soorten, maten, looks en uiteraard zoals u van gewend bent op LED-basis. 

Lees meer

VC-2000 Tralert's nieuwe LED trailer achterlicht

15-10-2019

Met trots presenteert Tralert® de nieuwe VC-2000 serie LED achterlichten. Dit LED achterlicht is ontworpen voor trailers en aanhangers. Met het unieke design onderscheidt deze lamp zit van andere achterlichten. De doorlopende Neon-look is zeer mooi vormgegeven en geeft een zeer egale gloed, het dynamische knipperlicht maakt dit uniek LED achterlicht compleet.

Lees meer

Nieuwe Tralert LED werlampen R23 & IP69K

15-8-2019

Tralert® levert zoals u gewend bent een ruime range aan LED werklampen, van kleine werklampen tot grote heavy duty werklampen. Uiteraard allen gebaseerd op de nieuwste LED technieken. Ook op het gebied van goedkeuringen en certificaten bijbehorend bij bepaalde werklampen is ons niet onbekend. 

Lees meer

De nieuwe Kingpoint trailerlamp

14-12-2019

Met trots introduceren wij de nieuwe Kingpoint trailerlamp. Deze lamp is geheel in LED uitgevoerd en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Naast de mooie Neon achterlichtfunctie en het dynamisch knipperlicht heeft deze lamp een standaard ingebouwde canbusoplossing voor de rem- en knipperlichten.

Lees meer

Tralert® is Fristom importeur geworden!

11-6-2019

Met trots kunnen wij u mededelen dat Tralert® officieel importeur is geworden van het merk Fristom. Tralert® mag het merk vertegenwoordigen in de Benelux. Fristom is één van de grootste producenten in Europa op het gebied van LED voertuigverlichting.

Lees meer

Nieuw: Tralert Interiorlight Series met touch-schakelaar en bewegingssensor

27-11-2018

De opmars van hoogwaardige interieurverlichting in voertuigen is niet te stoppen. Tralert introduceert een nieuwe serie interieurverlichting: Tralert Interiorlight Series. Het gaat om opbouwlampen met een aluminium basis in een ronde, rechthoekige, ovale of strip-vorm.

Lees meer

Vernieuwde website!

24-3-2019

Welkom op onze vernieuwde website! Tralert is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van LED voertuigverlichting. Die positie bereik je door constant te zorgen voor goede toegankelijkheid en uitgebreide service. Daarom vonden we het dit jaar tijd om onze website te vernieuwen. Wat is er precies veranderd?

Lees meer
  • iDEAL
  • Mister Cash
  • PayPall
  • Visa
  • MasterCard
  • DHL